Археологическа находка разбива досегашното схващане за еволюцията и динозаврите. Професор Марк

...
Археологическа находка разбива досегашното схващане за еволюцията и динозаврите. Професор Марк
Коментари Харесай

Имало ли е динозаври преди 4000 години?

Археологическа находка разбива досегашното разбиране за еволюцията и динозаврите. Професор Марк Армитидж е бил уволнен от Нортриджския калифорнийски университет, откакто се допуска, че е разкрил фосил на динозавър, съдържащ мека тъкан, което значи, че няма по какъв начин да е на милиони години.

Армитидж има 30 години опит и е разгласил голям брой писания и открития през кариерата си. Той се натъкнал на фосил на трицератопс, в който имало непокътната мека тъкан. Откритието му е в несъгласие с теорията за еволюцията, която университетът поддържа от десетилетия, заради което е бил уволнен.

Молекулярната палеонтоложка Мери Швейцер от университета в Северна Каролина предлага пояснение за откритието на Армитидж, въпреки то да е единствено доктрина. Според нея, желязото в кръвта на динозавъра е запазило меката тъкан във фосила. Това обаче не изяснява радиоактивния въглерод-14 във фосила. Наличието на този изотоп приказва, че костите не може да са на възраст повече от 39 000 години, а Армитидж счита, че те са на към 4000 години.

 

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР